FORMACIÓ

El nostre catàleg formatiu està orientat a aquells i aquelles professionals que estiguin en contacte amb la promoció i protecció de la salut de les persones i que vulguin continuar amb el seu desenvolupament acadèmic. Abarquem tant la salut emocional, nutricional i física, com formació en àrees de recerca i salut, entre d’altres.

Assetjament / Ciberassetjament i Seguretat

Coneix els elements de detecció, protecció i prevenció del ciberassetjament i de l’assetjament a diferents entorns i protegeix millor a tu i als teus.

Nivell Bàsic 50H Químic

Coneix les condicions adequades i segures del teu entorn de treball i participa activament en la prevenció de la salut dels teus companys millorant l’espai laboral.

Tai Chi

Introdueix-te en un art marcial mil·lenari que et permetrà millorar la teva postura, respiració i relaxació.

Higiene Postural

Millora la teva postura amb exercicis de tonificació i estiraments específics per a cada feina i posició.

Behaivour Based Safety

Coneix i detecta els comportaments i els actes insegurs per treballar en la millora de la seguretat del teu entorn de treball i el dels teus companys.

També disposem de la nostra eina en línia de promoció de la salut, plataforma completament personalitzable i versàtil perquè puguis gestionar i oferir una solució global i única a treballadors i familiars.

Plataforma Online de Salut i Fitness

Vols millorar el teu benestar siguis on siguis ia qualsevol hora del dia? Nutrició, salut emocional, gimnàs virtual….comença ara!

Si vols conèixer més o tens altres necessitats,

demana’ns informació, estarem encantats de trobar una solució junts!

Vols realitzar alguna formació?

ESCRIU-NOS

    *Camps obligatoris.

    *Teléfono: