Medicina General

METGE/SSA SABADELL TARDES

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per a una important mútua d'àmbit nacional un metge/essa en horari intensiu de tardes, per al seu centre ubicat a Sabadell.
Saber Més

METGE/SSA GRANOLLERS MATINS

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per a una important mútua d'àmbit nacional un metge/essa en horari intensiu de matins, per al seu centre ubicat a Granollers.
Saber Més

METGE/SSA DE FAMILIA C.PRIVADA

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per a una important grup de clíniques privades, un / a metge / a per passar consulta en els seus centres assistencials que el grup té a la zona de València .
Saber Més

AL·LERGÒLEG/A DIVERSOS TORNS VALÈNCIA

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per a una important grup de clíniques privades, un / a al·lergòleg / a per passar consulta en els seus centres assistencials que el grup té a la zona de València .
Saber Més

METGE/SSA POLINYÀ MATINS

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per a una important mútua d'àmbit nacional a un / a metge / a en horari intensiu de matins, per al seu centre situat prop de Sabadell.
Saber Més

METGE/SSA TARDES CORRECENTRES PENEDÈS-ANÒIA

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per a una important mútua d'àmbit nacional a un / a metge / a en horari intensiu de tardes, per cobrir els diferents centres assistencials que té ubicats a la zona d'al Penedès, l'Anoia.
Saber Més

METGE/SSA IGUALADA TARDES

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per a una important mútua d'àmbit nacional a un / a metge / a en horari intensiu de tardes, per cobrir un dels centres assistencials que té ubicats a la zona de l'Anoia.
Saber Més

METGE/SSA VILAFRANCA TARDES

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per a una important mútua d'àmbit nacional a un / a metge / a en horari intensiu de tardes, per cobrir un dels centres assistencials que té ubicats a la zona de al Penedès.
Saber Més

METGE/SSA RRMM SABADELL

Wellbeing Solutions selecciona per un important SPA a nivell nacional a un / a professional per el seu centre de treball a Sabadell.
Saber Més
1 2 3