OFERTES DE TREBALL

En aquesta secció trobaràs totes les ofertes de treball que anirem pujant regularment.

ÒPTIC/A

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector sanitari, selecciona per a una de les principals entitats d'òptica i audició amb presència internacional, un optometrista per a un dels seus centres a Salamanca.
Saber Més

ADVOCAT/ADA D. SOCIETARI

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector sanitari, selecciona per a una de les principals entitats d'òptica i audició amb presència internacional, un advocat societari per a la seva seu de Madrid.
Saber Més

TÈCNIC/A COMPTABLE

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector sanitari, selecciona per a una de les principals entitats d'òptica i audició amb presència internacional, un tècnic comptable per a la seva seu de Madrid.
Saber Més

METGE/SSA SABADELL TARDES

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per a una important mútua d'àmbit nacional un metge/essa en horari intensiu de tardes, per al seu centre ubicat a Sabadell.
Saber Més

METGE/SSA GRANOLLERS MATINS

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per a una important mútua d'àmbit nacional un metge/essa en horari intensiu de matins, per al seu centre ubicat a Granollers.
Saber Més

TEC. EME. SAN (TES) CALL CENTER

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per un important grup d'assegurances, amb més de 75 anys d'història.
Saber Més

METGE/SSA DE FAMILIA C.PRIVADA

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per a una important grup de clíniques privades, un / a metge / a per passar consulta en els seus centres assistencials que el grup té a la zona de València .
Saber Més

AL·LERGÒLEG/A DIVERSOS TORNS VALÈNCIA

Wellbeing Solutions empresa de recursos humans especialitzada en el sector de la salut i la prevenció de riscos, selecciona per a una important grup de clíniques privades, un / a al·lergòleg / a per passar consulta en els seus centres assistencials que el grup té a la zona de València .
Saber Més

TSPRL GIRONA

Des Wellbeing Solutions, seleccionem per SPA a un / a tècnic / a de prevenció per a la gestió de la cartera de clients de Girona.
Saber Més
1 2 3 16