OFERTES DE TREBALL

En aquesta secció trobaràs totes les ofertes de treball que anirem pujant regularment.

METGE/SSA DEL TREBALL VALLÈS OCCIDENTAL

Wellbeing Solutions selecciona per un important SPA a nivell nacional a un/a professional per al seu servei de vigilància de la salut a la zona del Vallès Occidental.
Saber Més

ENGINYER/A+ PRL

Des de Wellbeing Solutions, seleccionem per un SPA d'àmbit nacional a un/a enginyer/a amb titulació en PRL i experiència en seguretat industrial per un dels seus clients ubicats a la zona del Vallès Occidental.
Saber Més

RESP. PRL HOSPITAL (INFERMERIA + PRL)

Des de Wellbeing Solutions, seleccionem per a un important hospital privat de Barcelona a un/a responsable del departament de PRL de l'hospital.
Saber Més

INFERMER/A DEL TREBALL PER GIRONA

Wellbeing Solutions, selecciona per un important SPA a un/a infermer/a especialista per un dels seus clients ubicats a la comarca de la Selva.
Saber Més

INFERMER/A RESIDÈNCIA ESTABLE

Des de Wellbeing Solutions, seleccionem per a una residència de referència, situada al Maresme, a dos infermers/es.
Saber Més

METGE/SSA DEL TREBALL PER SPA BCN

Wellbeing Solutions selecciona per un important SPA a nivell nacional a un a professional per al seu servei de vigilància de la salut a Barcelona.
Saber Més

TIPRL PER SPP GIRONA PROVINCIA

Des de Wellbeing Solutions, seleccionem per a una important empresa d'alimentació a un/a TIPRL per les seves plantes ubicades a la comarca de la Selva.
Saber Més

DIRECTOR/A TÈCNIC CATALUNYA

Wellbeing Solutions selecciona per un important SPA a un/a director de l'àrea tècnica per a Catalunya. La persona seleccionada serà responsable de la gestió i coordinació dels centres i oficines del SPA, sempre en coordinació directa amb la Direcció Territorial.
Saber Més

METGE/SSA EMPRESA MATINS

Des de Wellbeing Solutions, seleccionem per a una important empresa del sector càrnic a un/a llicenciat en medicina per donar cobertura a les plantes que l'empresa té a la província de Girona.
Saber Més
1 2 3 4