OFERTES DE TREBALL

En aquesta secció trobaràs totes les ofertes de treball que anirem pujant regularment.

INFERMER/A EMPRESA CAPS DE SETMANA

Wellbeing Solutions selecciona per un important S.P.A. a nivell nacional a una persona per a l'àrea d'infermeria.
Saber Més

METGE/SSA RRMM GIRONA

Wellbeing Solutions selecciona per un important S.P.A. a nivell nacional a un/a professional per als seus centres de treball ubicats a la província de Girona.
Saber Més

INFERMER/A EMPRESA

La persona seleccionada s'incorporarà a través d'un Servei de Prevenció Aliè d'àmbit nacional a donar cobertura a un dels seus clients del sector alimentació ubicat a la comarca de la Selva, juntament amb l'equip de medicina.
Saber Més

INFERMER/A EMPRESA NITS

Wellbeing Solutions selecciona per un important S.P.A. a nivell nacional a 3 persones per a l'àrea d'infermeria.
Saber Més

INFERMER/A S.P.A SABADELL

Wellbeing Solutions selecciona per un important S.P.A. a nivell nacional un/a professional d'infermeria per al seu centre de Sabadell.
Saber Més

PSICÒLEG/A RESIDÈNCIA

Des de Wellbeing Solutions, seleccionem per a una residència de referència, situada al Maresme, a un/a llicenciat/da en psicologia.
Saber Més

METGE/SSA RRMM SABADELL

Wellbeing Solutions selecciona per un important S.P.A. a nivell nacional a 3 professionals per al seu centre de treball ubicat a Sabadell.
Saber Més

INFERMER/A DEL TREBALL PER S.P.A

Wellbeing Solutions, selecciona per important SPA a un/a infermer/a especialista per un dels seus centres ubicats al Vallès Occidental.
Saber Més

METGE/SSA RESIDÈNCIA

Des de Wellbeing Solutions, seleccionem per a una residència de referència, situada al Maresme, a un/a llicenciat/da en medicina.
Saber Més
1 2 3 5