OFERTES DE TREBALL

En aquesta secció trobaràs totes les ofertes de treball que anirem pujant regularment.

INFERMER/A DEL TREBALL PER S.P.A.

Wellbeing Solutions, selecciona per important SPA a un/a infermer/a especialista per un dels seus centres ubicats a Igualada.
Saber Més

METGE/SSA REHABILITADOR DIVERSOS TORNS VALENCIA

Wellbeing Solutions selecciona per un important grup de clíniques privades a València a especialistes en l'àrea de medicina física i rehabilitació per a passar consulta en els seus diferents centres assistencials.
Saber Més

INFERMER/A EMPRESA NITS

Wellbeing Solutions selecciona per un important S.P.A. a nivell nacional a un/a professional d'infermeria per un dels seus clients del sector químic-farmacèutic ubicat al Vallès Oriental.
Saber Més

INFERMER/A DEL TREBALL MADRID

Wellbeing Solutions, selecciona per important SPA a un/a infermer/a especialista per prestar serveis en un important client de la capital.
Saber Més

INFERMER/A S.P.A SABADELL

Wellbeing Solutions selecciona per un important S.P.A. a nivell nacional un/a professional d'infermeria per al seu centre de Sabadell.
Saber Més

TSPRL OFICINA TÈCNICA

Wellbeing Solutions selecciona per un important SPA a nivell nacional a 2 TSPRL professionals per un dels seus clients principals del sector tecnològic i energètic, ubicat a Madrid.
Saber Més

METGE/SSA DEL TREBALL GIRONA

Wellbeing Solutions, selecciona per important SPA a un/a metge/ssa especialista per un dels seus centres ubicat a Girona.
Saber Més

METGE/SSA DEL TREBALL RUBÍ

Wellbeing Solutions, selecciona per important SPA a un/a metge/ssa especialista per un dels seus centres ubicat a Rubí.
Saber Més

METGE/SSA DEL TREBALL MADRID

Wellbeing Solutions, selecciona per un important SPA a un/a metge/ssa especialista per prestar serveis en un important client de la capital, així com en un dels centres que l'SPA té ubicats a la ciutat.
Saber Més
1 2 3 6